Infoskjermen.no - Fullskjerm og autostart på Windows

Autostart og fullskjerm på Windows

Vi har et script du kan laste ned som starter opp skjermen automatisk ved oppstart. Dette fungerer på de fleste Windows-maskiner. Bruk Google Chrome og deaktiver varsler om at Internet Explorer ikke er standardnettleser.

1. Logg inn og velg skjermer i menyen oppe til venstre
  2. Noter deg adressen til skjermen URLhttps://app.infoskjermen.no/ABC123
  3. Skriv inn denne adressen + .vbs i Internet Explorer på maskinen som skal vise innholdet. Dette starter nedlastingen av et script som skal lagres i oppstartsmappen på maskinen. Når skriptet er lastet ned flytter du det til oppstartsmappa i startmenyen. Ikke endre navn på fila. For å avslutte visning når du har startet skriptet må du trykke ALT + F4.