Hjelpesider / Bruk av Samsung
SSSP4 - Fjerde generasjonen Samsung Smart Signage Platform

Eksempel på skjermer i denne generasjonen er Samsung PM49F og Samsung PH49F.

Komme i gang

Første gang du starter skjermen kommer du til en veiviser. Følg stegene i veiviseren (se nedenfor), og du er i gang!

Hvis du ønsker å kjøre start-veiviseren på nytt senere, eller ikke får opp automatisk kan du starte den ved å trykke HOME-knappen, og så MENU-knappen og så velge "System" og "Start Setup" i menyene.

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, for å gi skjermen lenger levetid og for å spare miljøet.

Slik legger du inn automatisk timer: