Hjelpesider / Bruk av Samsung
Samsung SSSP4

Eksempel på skjermer i denne generasjonen er Samsung PM49F og Samsung PH49F.

Komme i gang

Første gang du starter skjermen kommer du til en veiviser. Følg stegene i veiviseren nedenfor, så er du i gang!

Hvis du ønsker å kjøre start-veiviseren på nytt senere, eller ikke får opp automatisk kan du starte den ved å trykke HOME-knappen, og så MENU-knappen og så velge "System" og "Start Setup" i menyene. Du kan også gå tilbake til fabrikkinnstillinger for å sette opp alle innstillinger for skjermen helt på nytt.

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, for å gi skjermen lenger levetid og for å spare miljøet.

Slik legger du inn automatisk timer:

Fabrikkinnstillinger

Hvis du har problemer med skjermen anbefaler vi å sette skjermen tilbake til fabrikkinnstillinger.

Hvis oppskriften ikke virker:

Oppdatere firmware

Firmware er programvaren som ligger fast i skjermen. I noen tilfeller, blant annet for visning av video, vil en oppdatering av firmware kunne gjøre at skjermen viser innholdet bedre. Kontakt support@infoskjermen.no, så kan vi veilede deg med å oppdatere firmware i skjermen.