Tips til bruk av Samsung

Skjermer med innebygget player

Det er solgt flere typer Samsung-skjermer med innebygget player til våre kunder. Hvordan playerne fungerer er noe ulikt etter hva slags generasjon de tilhører. Playerne kalles Samsung Smart Signage Platform – forkortet SSSP.

Generasjoner av Samsung-playere, og oppsett på disse:

Skjermer med set-back-box og EWF-manager

Samsung-skjermer med set-back-box og EWF-managers settes i utgangspunkt opp på samme måte som andre maskiner med Windows.

De fleste Samsung-skjermer med set-back-box har et beskyttelsessystem kalt EWF-manager. Dette gjør at hver gang skjermen slås på går den tilbake til sist lagrede oppsett. For å lagre oppsett etter oppdateringer må en kjøre EWF-manager.

EWF-manager hindrer automatisk oppdatering av Windows og Chrome. Du må derfor oppdatere manuelt, og når du har gjort dette må du kjøre programmet EWF-manager som lagrer oppdateringen og restarter med nytt oppsett.

Utenom dette settes disse opp som Windows.