Samsung-skjermer fra Dustin

Dustin har levert skjermer til mange av våre kunder, og tilbyr i samarbeid med Samsung gode løsninger til kunder av infoskjermen.no.

Samsung PM-serien er enkle å installere, kan settes opp med automatisk on/off og har god driftstid og lysstyrke. Skjermene finnes i størrelser fra 32" til 55" - se mer info ved å følge lenke til Dustins nettbutikk nedenfor.

I tillegg trenger du stativ eller oppheng, f.eks.:

Bestill direkte i Dustins nettbutikk via lenkene over, - eller send e-post til ordre@dustin.no eller ring telefon 21 04 40 40 for mer informasjon.

Når du har mottatt skjermen trenger du bare å henge opp, koble til strøm og nettverk (kabel eller trådløst), og så følge veiledning for oppsett av skjermen. Og hvis du har spørsmål vil vi gjerne hjelpe deg!