Hjelpesider / Chromebit
Infoskjermen.no - Asus Chromebit med Infoskjermen-app

Asus Chromebit med Infoskjermen-app

Asus Chromebit er en liten pc som kjører Chrome OS. Med vår player-app kan du enkelt og rimelig bruke Chromebit til å kjøre infoskjermer med automatisk oppstart i fullskjerm, noe som kan gi nytt liv til gamle skjermer.

Kjøpe og montere

Asus Chromebit koster ca kr 1000 eks. mva., og kan bestilles i en rekke nettbutikker. Hvis du ikke har mus og tastatur som kan kobles til via USB anbefaler vi at du kjøper dette samtidig.

Chromebit kommer i en eske som inneholder selve Chromebiten, en kort HDMI-kabel og strømadapter. Pakk ut, koble til mus, tastatur, skjerm og strøm, og fest bak på skjermen - og du er klar for å sette den opp for visning av Infoskjermen!

Grunnleggende innstillinger og innlogging

Når du starter Chromebiten ledes du inn i en veiviser. Følg punktene nedenfor steg for steg på Chromebiten, så er du i gang. Hvis Chromebiten ikke er ny må du sette den tilbake til fabrikkinnstillinger før du fortsetter.

Installere Infoskjermen player-app

Tips! Åpne insk.no/chrome på Chromebiten, så kan du lese resten av denne sida der, og enkelt kopiere og lime inn app-ID-en nedenfor.

Registrere skjermkode

Skjermkoden er 5-6 bokstaver og tall i slutten av skjermadressen. Du finner dette i listen over dine skjermer.

Eksempel: URLhttps://app.infoskjermen.no/ABC123

Det er kun koden du skal legge inn i feltet skjermkode, altså "ABC123" i eksempelet.

Ta-da! Chromebiten er ferdig installert, og er klar til bruk! :tada: :smiley:

Når Chromebiten er ferdig satt opp er den låst i såkalt kioskmodus til bruk for infoskjerm. Her finner du tips for hvordan du kan gjøre endringer og vedlikeholde Chromebiten.