Hjelpesider / Chromebit
Infoskjermen.no - Chromebit - tips for endringer og vedlikehold

Infoskjermen Player kan ikke installeres i kiosk-modus

Google har overraskende skrudd av muligheten til å installere kiosk-apper uten at enheten er en del av et administrert domene. Veiviseren nedenfor kan derfor ikke brukes. Infoskjermen Player kan fortsatt brukes hvis den er installert, men den vil ikke la seg installere på nytt. Vi jobber med saken, og oppdaterer denne siden så snart vi har mer informasjon.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal varsle deg når det er noe nytt.

Oppdatert 17.9.2018

Chromebit - tips for endringer og vedlikehold

Denne siden er en "fortsettelse" av Asus Chromebit med Infoskjermen-app. På denne siden finner du en samling av tips og informasjon for endringer og vedlikehold av Chromebit med Infoskjermen player-app. Kontakt gjerne support@infoskjermen.no om du har spørsmål!

Gå til Chrome OS

Når Chromebiten er installert med Infoskjermen player-appen går den automatisk til visning av Infoskjermen, og er låst i såkalt kioskmodus. For å komme ut av player-appen og gå til Chrome OS gjør du slik:

Bytte trådløst nettverk

Stående skjerm

Avinstallere Infoskjermen player-appen

Bytte hvilken skjerm som vises