Hjelpesider / Chromebit
Infoskjermen.no - Chromebit - tips for endringer og vedlikehold

Chromebit - tips for endringer og vedlikehold

Denne siden er en "fortsettelse" av Asus Chromebit med Infoskjermen-app. På denne siden finner du en samling av tips og informasjon for endringer og vedlikehold av Chromebit med Infoskjermen player-app. Kontakt gjerne support@infoskjermen.no om du har spørsmål!

Gå til Chrome OS

Når Chromebiten er installert med Infoskjermen player-appen går den automatisk til visning av Infoskjermen, og er låst i såkalt kioskmodus. For å komme ut av player-appen og gå til Chrome OS gjør du slik:

Bytte trådløst nettverk

Stående skjerm

Avinstallere Infoskjermen player-appen

Bytte hvilken skjerm som vises

Nullstille Chromebit til fabrikkinnstillinger

Følg punktene nedenfor hvis du ønsker å nullstille Chromebit for å begynne på nytt eller bruke til noe annet.