Forslag til utstyr du kan bruke

Vi selger ikke maskinvare selv, men har et godt samarbeid med Dustin som har levert skjermer til mange av våre kunder. Du står fritt til å bruke den forhandleren og det utstyret du selv ønsker.

Samsung SMART Signage med innebygget player

Dette er den klart enkleste måten å komme i gang på. Etter en enkel oppstartsveiviser vil skjermen starte automatisk hver dag. Skjermen dekker behovet for de fleste, og kan suppleres med pc om du trenger mer kraft og fleksibilitet.

Bestill hos Dustin eller les våre erfaringer

Asus Chromebit

En billig og enkel pc som kan hjelpe deg hvis du har skjerm, men mangler pc til den. Med vår player-app kan du enkelt og rimelig bruke Chromebit til å kjøre infoskjermer med automatisk oppstart i fullskjerm.

Se hvordan det virker eller les om våre erfaringer

Samsung set-back-box

Det kraftigste og dyreste alternativet er å kjøpe skjerm og set-back-box med Windows og 4GB minne. Set-back-box er en tilpasset pc som monteres bak på skjermen. Dette er det beste alternativet hvis du vil bruke skjermen mye til videoer og bilder.

Kontakt Dustin for å få råd og tilbud

Asus PC Stick QM1

Et alternativ til Asus Chromebit for deg som foretrekker Windows, eller ønsker å ha mulighet for TeamViewer o.l. Asus QM1 er ingen motbakkeløper, men vår erfaring er at den fungerer bra på infoskjermer uten mye tungt innhold som videoer og bilder.

Se priser på prisjakt.no eller les våre erfaringer

Om du er usikker på utstyr er det ingen grunn til å vente med å lage prøvekonto. Du kan teste infoskjermen på din egen maskin, og bestille utstyr seinere.

OPPRETT GRATIS PRØVEKONTO I DAG

Lurer du på noe?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Send en e-post til support@infoskjermen.no, så hører du fra oss!