Assist har levert skjermer til mange av våre kunder, og har utstyret vi anbefaler. Assist tilbyr også leasing og hjelp til klargjøring.
Kontakt Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon 928 99 910 for å få hjelp eller for å bestille.
Alle priser er eksklusive mva og frakt, og gjelder pr enhet. Forbehold om skrivefeil og prisendringer. Prisene for leasing gjelder ved 36 måneders avtaleperiode, og etableringsgebyr kommer i tillegg.

Samsung SMART Signage

Skjermer med innebygget player - den klart enkleste måten å komme i gang på.
Etter en enkel oppstartsveiviser vil skjermen starte automatisk hver dag.
Andre modeller og størrelser kan tilbys på forespørsel.
Varenavn Pris Leasing
Samsung DB43J
43 tommer. 16/7-drift. Tizen 3.0 (SSSP5). Wi-fi.
5.690 209
Samsung DB49J
49 tommer. 16/7-drift. Tizen 3.0 (SSSP5). Wi-fi.
6.990 289
Samsung QM55H
55 tommer. UHD. 24/7-drift. Tizen 3.0 (SSSP5). Wi-fi.
11.790 429
Samsung QB65H
65 tommer. UHD. 16/7-drift. Tizen 3.0 (SSSP5). Wi-fi.
12.890 489
Veggfeste 390 12
Veggfeste for stående skjerm 690 22
Klargjøring av Samsung-skjerm (valgfri)
Tillegg om du ønsker at Assist skal legge inn Infoskjermen Player, og oppdatere firmware til nyeste versjon før skjermen sendes.