Assist har levert skjermer til mange av våre kunder, og har utstyret vi anbefaler. Assist tilbyr også leasing og hjelp til klargjøring.
Kontakt Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon 928 99 910 for å få hjelp eller for å bestille.
Alle priser er eksklusive mva og frakt, og gjelder pr enhet. Forbehold om skrivefeil og prisendringer. Prisene for leasing gjelder ved 36 måneders avtaleperiode, og etableringsgebyr kommer i tillegg.

Samsung SMART Signage

Skjermer med innebygget player - den klart enkleste måten å komme i gang på.
Etter en enkel oppstartsveiviser vil skjermen starte automatisk hver dag.
Andre modeller og størrelser kan tilbys på forespørsel.
Varenavn Pris Leasing
Samsung QB43N
43 tommer. UHD. 16/7-drift. Tizen 4.0 (SSSP6). Wi-fi.
5.690 209
Samsung QB49N
49 tommer. UHD. 16/7-drift. Tizen 4.0 (SSSP6). Wi-fi.
6.990 289
Samsung QB55N
55 tommer. UHD. 16/7-drift. Tizen 4.0 (SSSP6). Wi-fi.
9.900 320
Samsung QB65N
65 tommer. UHD. 16/7-drift. Tizen 4.0 (SSSP6). Wi-fi.
12.890 489
Samsung QB75N
75 tommer. UHD. 16/7-drift. Tizen 4.0 (SSSP6). Wi-fi.
21.900 690
Veggfeste 390 12
Veggfeste for stående skjerm 690 22
Klargjøring av Samsung-skjerm (valgfri)
Tillegg om du ønsker at Assist skal legge inn Infoskjermen Player, og oppdatere firmware til nyeste versjon før skjermen sendes.
1.490 49

Chromebox og Chromebit

Hvis du har skjerm fra før er Chromebox eller Chromebit med vår player-app gode, rimelige og enkle løsninger. Du kobler den til skjermens HDMI-inngang og henger den bak skjermen. På Chromebox og andre nyere chromeenter må du ha lisens i tillegg - les mer her.
Varenavn Pris
Asus Chromebit (CS10) 1.150
Asus Chromebox
ASUS Chromebox CN65 3865U 4G 32G
2.690
Trådløst tastatur med touchpad
Nødvendig for å starte chromeenheten hvis du ikke tastatur/mus fra før.
390
Ethernet adapter og usb-hub
Nødvendig hvis du vil bruke Chromebit i kablet nettverk.
290
Klargjøring av chromeenhet (valgfri)
Tillegg hvis du ønsker at Assist skal legge inn Infoskjermen Player.