Utstyr

:tv: Bruk utstyr du allerede har

For å administrere innhold på infoskjermene bruker du din egen pc, nettbrett eller telefon. Hvis du har skjerm til å henge på veggen med innebygget player, eller skjerm og PC er det bare å åpne en nettleser på denne, og lime inn adressen til din skjerm.

:unamused: Vi er skeptisk til Smart-TV

Generelt anbefaler vi ikke smart-tv til vår løsning. Grunnen er at mange smart-tver ikke følger web-standarder og ikke er tilrettelagt for å vise vår nettside i fullskjerm.

Utviklingen av smart-tv-modeller går raskt, og det kan finnes modeller som fungerer bra ved kjøp, men som ikke blir oppdatert til å følge nye webstandarder som kommer senere. Om du velger å bruke smart-tv bør du derfor ta høyde for at det kan bli nødvendig å koble til ekstern pc senere.

Vær oppmerksom på NRK-lisens på tv-apparater og at de ofte ikke er laget for å stå på døgnet rundt.