Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Hjelpesider for Infoskjermen
Visning og oppsett av infoskjerm

Infoskjermen Go :iphone:

En infoskjerm er fantastisk til å skape oppmerksomhet. Men hva om du ikke er ved den fysiske skjermen? Fram til nå er det kun administratorer som har kunnet logge inn og sjekke innholdet på skjermen. Tungvint!

Del en infoskjerm

Med Infoskjermen Go kan du enkelt dele skjermen din med ansatte, elever, eller andre i din organisasjon. De vil kunne se innholdet i en flott app for mobil og tablet, eller på sin PC.

Spesialtilpasset

Innholdet er er det samme som på skjermen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sitte og vente på at oppslag skal “rulle forbi” som på en skjerm. Her får man oppslagene i en leservennlig liste man kan skrolle gjennom i fred og ro.

Kom i gang

  1. Last ned Infoskjermen Go for iOS/Android :iphone:.
  2. Bruk gjerne delingskoden "demo1" for å raskt se noen muligheter.
  3. Trykk "start deling" i listen over dine skjermer (ta musepekeren over skjermnavnet), og du er i gang på et øyeblikk .
  4. Del delingskoden med kolleger og folk du vil skal kunne se innholdet på infoskjermen deres. Publiser gjerne Promo-oppslaget vi har laget klart til skjermen din.

Du kan når som helst avslutte delingen, og det er ingen binding med å prøve dette.

   

Sende ut pushvarslinger

Pushvarslinger gjør det mulig å sende ut ett varsel til brukere av Infoskjermen GO-appen om det er publisert noe nytt på skjermen.

Når man lager ett nytt oppslag velger man først hvilke skjermer man ønsker å vise dette på, deretter om man ønsker å sende ut en pushvarsling for dette oppslaget. Hvis man har krysset av for "Send pushvarsling" vil en pushvarsling bli sendt ut til alle som "abonnerer" på disse skjermene i GO-appen. Brukeren vil da få en varsling om at det er publisert noe nytt, og kan da åpne appen for å se det nye oppslaget.

Tips:

Hvorfor får jeg ikke pushvarslinger?

NB! Du får tilgang til GO i prøveperioden og prisplanene SUPER, PRO, FLEXI og FRIVILLIG.
TILBAKE TIL HJELPESIDER