Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Hjelpesider for Infoskjermen
Visning og oppsett av infoskjerm
NB! Denne funksjonaliteten er i BETA. Etter BETA-perioden vil den kun være tilgjengelig for prisplanene SUPER, PRO, FLEXI og FRIVILLIG.

Infoskjermen Go :iphone:

En infoskjerm er fantastisk til å skape oppmerksomhet. Men hva om du ikke er ved den fysiske skjermen? Fram til nå er det kun administratorer som har kunnet logge inn og sjekke innholdet på skjermen. Tungvint!

Del en infoskjerm

Med Infoskjermen Go kan du enkelt dele skjermen din med ansatte, elever, eller andre i din organisasjon. De vil kunne se innholdet i en flott app for mobil og tablet, eller på sin PC.

Spesialtilpasset

Innholdet er er det samme som på skjermen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sitte og vente på at oppslag skal “rulle forbi” som på en skjerm. Her får man oppslagene i en leservennlig liste man kan skrolle gjennom i fred og ro.

Kom i gang

  1. Last ned Infoskjermen Go for iOS/Android :iphone:.
  2. Bruk gjerne delingskoden "demo1" for å raskt se noen muligheter.
  3. Trykk "start deling" i listen over dine skjermer (ta musepekeren over skjermnavnet), og du er i gang på et øyeblikk .

Du kan spre lenken eller delingskoden til dem du ønsker skal kunne se innholdet. Du kan når som helst avslutte delingen, og det er ingen binding med å prøve dette.

   

Hva tenker du?

Det kribler i oss når vi tenker på mulighetene dette gir brukere av infoskjermen. En infoskjerm kan samle det viktigste på et sted, skape oppmerksomhet med skjermer på veggen, og utvide rekkevidden og innholdet på mobile flater.

Kom gjerne med kommentarer eller spørsmål til support@infoskjermen.no


TILBAKE TIL HJELPESIDER