Komme i gang

Få en pangstart!

Ingen ting er som en god start! Her vil du få en kort forklaring på hvordan du kommer godt i gang med infoskjermen.no

Registrer prøvekonto

30 dagers gratis prøvekonto er uforpliktende, og du får prøvd løsningen før du bestemmer deg. Lag gjerne en "prøve-prøvekonto" om du vil teste før du viser til andre. Innholdet du lager i prøveperioden beholder du hvis du velger å aktivere kontoen.

Lag oppslag med ulike typer innhold

Når du oppretter prøvekonto hjelper vi deg i gang med dine første oppslag og din første skjerm. Prøv deg frem! Endre på oppslagene, flytt rekkefølge og se på hvilke muligheter du har! Du kan legge til flere oppslag, med ulike oppslagstyper, ved å trykke på "NYTT OPPSLAG" i hjørnet oppe til høyre.

Tilpass layout og start visning av infoskjermen

Under menyvalget "Skjermer" kan du velge "Innstillinger" for å tilpasse hvordan skjermene skal se ut. Last opp logo, velg bakgrunnsfarge eller bakgrunnsbilde og tilpass hvordan bunnlinjen skal vises. Nå er du klar til å starte visning av infoskjermen!

Legg til flere brukere

Få med deg flere til å oppdatere infoskjermene allerede i prøveperioden. Gå til menyvalget "Brukere", og send invitasjoner. Etter at du har invitert kan du velge om brukeren skal ha tilgang til en eller flere skjermer, og om han skal se alle oppslag eller bare sine egne.

Aktivere kontoen

For å beholde kontoen etter prøveperioden må du aktivere den. Velg prisplan og registrer fakturainformasjon. Du kan velge om du vil betale med kort, eller få faktura på papir, e-post eller via EHF.