Visning og oppsett av infoskjerm

Start visning av infoskjerm

Det er flere måter å vise en infoskjerm på, men "nøkkelen" er å kunne vise en nettside i fullskjerm. Hver infoskjerm har en egen nettside som oppdateres automatisk med siste innhold. Adressen til skjermen er vår adresse + en hemmelig kode. Vi bruker ABC123 i eksemplene under, men du må bytte denne ut med koden til din skjerm.

Finn skjermadressen og start visning

1. Logg inn og velg skjermer i menyen oppe til venstre
  2. Noter deg adressen til skjermen URLhttps://app.infoskjermen.no/ABC123
  3. Åpne skjermadressen i en nettleser på den fysiske skjermen som skal vise innholdet
  4. For fullskjermmodus, trykk F11 på Windows, eller CMD + SHIFT + F for Chrome på mac.

Automatisk oppstart og fullskjerm

På de fleste typer utstyr kan man sette opp slik at nettleseren starter automatisk og at den vises i fullskjerm når maskinen starter. Hvordan dette gjøres avhenger av hva slags skjerm du har, eller hva slags pc som er tilkoblet skjermen. Her finner du tips til de vanligste variantene: