Administrere brukere

Legge til brukere

Du finner brukeradministrasjon ved å velge "Brukere" i menyen.

Brukere legges til ved å skrive inn navn og e-postadresse. Det sendes en e-post med invitasjon til brukeren når du lagrer.

Tilpasse rettigheter

Etter du har invitert en bruker kan du velge om brukeren skal være administrator (full tilgang) eller om han skal ha begrenset tilgang.

Velger du begrenset tilgang kan du velge hvilke skjermer han skal kunne publisere til, og om han skal kunne redigere alle oppslag eller bare sine egne.

Rekkefølge og bestemme kontaktperson

Til venstre for navnet på brukeren finner du et felt som du kan ta tak i for å sortere rekkefølge på brukerne i lista.

Brukeren som ligger øverst i lista er kontaktperson for kontoen, og vil motta e-post som gjelder kontoen.

Samme bruker på flere kontoer

En bruker kan være medlem av flere kontoer. Brukeren vil ved innlogging få valg om hvilken konto han ønsker å administrere. Når brukeren er innlogget kan han bytte konto ved å trykke på Infoskjermen-logoen på toppen av skjermen.