Tilpasse og kopiere layout på skjermer

Du kan tilpasse layout slik at skjermene får ditt personlige preg. Når du har tilpasset og er fornøyd med én skjerm, er det enkelt å kopiere layouten til andre skjermer.

Tilpasse layout

Når du oppretter konto lager vi første skjermen for deg, og gir den vårt standardoppsett.

Under menyvalget "Skjermer" kan du velge "Innstillinger" for å redigere hvordan skjermen skal se ut.

Last opp logo, velg bakgrunnsfarge eller bakgrunnsbilde og tilpass hvordan bunnlinjen skal vises.

Kopiere layout til andre skjermer

Når du har laget layout på én skjerm kan du kopiere layout til andre skjermer.

Du kan kopiere layout på to måter:

Skjermer som er merket med "kan ikke kopieres" har gammelt oppsett som ikke kan kopieres til andre. Hvis du bare har slike skjermer må du først fornye layouten på én skjerm, og så kan du kopiere dette videre til andre skjermer.