Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Hjelpesider / Oppslagstyper og funksjoner
Prioritere oppslag

Prioritere oppslag

Har du et oppslag du syns er spesielt viktig? Med prioritering av oppslag kan du velge at oppslag skal vises oftere eller hele tiden. I kombinasjon med tidsstyring gir dette spennende muligheter - f.eks. hvis du har en melding som er viktig at folk får med seg i dag.

Flere måter å prioritere på

Kombinere med tidsstyring

Priorterte oppslag kan som andre oppslag tidsstyres. Du kan velge at de vises på faste tidspunkter hver uke, eller i perioder definert av dato og klokkeslett.

F.eks. kan du legge inn at hver fredag ettermiddag vises kun "God helg" på skjermen, eller du kan legge inn tilpasset velkomstmelding tirsdag i neste uke til personene du vet skal besøke dere da.

Hvis du for eksempel har en viktig melding som alle må få med seg i dag, kan du legge ut og priortere, og kombinere med tidsstyring "i dag". Da vil skjermen være tilbake til det normale neste dag. :tada:

Du må bruke vår nye skjermlayout

For å kunne prioritere oppslag må du ha byttet over til vår nye skjermlayout. Det er fort gjort, og helt gratis. Du finner visningsvalg ved å gå til menyvalget "Skjermer" og velge "Innstillinger" på skjermen du vil endre.

Spørsmål eller kommentarer? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!

TILBAKE TIL HJELPESIDER