Pynt infoskjermene til jul

Julebakgrunnene ligger klar, - frisk opp infoskjermene til advent og jul!

Bytte skjermbakgrunn

Vi har lagt klar bakgrunner som du kan velge ved å gå til Skjermer i Menyen, og så Innstillinger for skjermen. En av de flotte bakgrunnene ser du på eksempelskjermen til venstre i bildet på toppen.

Pynte bunnlinjen med snødekor

Du kan også pynte bunnlinjen med en snø-dekor. Ensfarget bakgrunn kombinert med snø-dekoren blir flott, som du kan se øverst til høyre. På denne skjermen har vi også "jukset" og lastet opp et bilde av en julegave som logo på skjermen, og så har vi brukt farger fra denne for å velge farge på skjermen.

Kopiere når du har laget én

Har du flere skjermer? Når du har julepyntet én av skjermene kan du kopiere layouten til de andre skjermene.

God advent!