Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Hjelpesider for Infoskjermen

Flexi-avtale for storkunder

Hva er Flexi-avtale?

Flexi er prisplanen for kommuner, konsern, organisasjoner og innkjøpsfellesskap som ønsker at enheter skal ha en egen konto og som ønsker å ha mulighet for at faktura sendes direkte til enhetene.

Med Flexi får alle kontoer fritt antall brukere, mulighet til å skjule vårt vannmerke, tilgang til appen Infoskjermen Go, og prisen bestemmes kun av antall skjermer. Prisen pr skjerm er fast kr 1650 eks. mva pr år.

Hvis du allerede vet om en Flexi-avtale som er aktuell for deg, kan du velge denne når du aktiverer prøvekontoen din.

Hvem kan få Flexi-avtale?

Vårt eneste krav er at kontoene tilknyttet avtalen tilsammen har mer enn 20 skjermer i løpet av første året. Hvis dette ikke innfris vil kontoene etter nærmere avtale bli flyttet over på ordinære kontoer ved neste fakturering.

Vi ønsker også at Flexi-avtalen markedsføres internt i organisasjonen, slik at kravet om 20 skjermer oppnås raskest mulig etter at avtalen er inngått. Vi hjelper gjerne med dette, f.eks. ved å lage e-post til enheter i organisasjonen som godkjennes av sentralledd og så sendes ut av oss.

Hvordan inngå Flexi-avtale?

Før enheter kan velge kontotypen må noen (f.eks. ledelse, innkjøpsavdeling eller ikt-koordinator) sentralt i organisasjonen kontakte oss for å avtale. Dette gjøres ved å ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.

Alle enhetene får 30 dagers prøvetid når de registrerer konto. Ved aktivering av kontoen velger de selv hvor mange skjermer de trenger, og hvor fakturaen skal sendes. Det er viktig at enhetene velger prisplan Flexi og oppgir avtalenavn. Hver enhet kan når som helst oppgradere etter behov.

Skriftlig avtale?

Vi har ikke noen skriftlig avtale utenom våre vilkår som gjelder alle kunder. Avtalen kan når som helst avsluttes - enheter tilknyttet avtalen kan da velge om de ønsker å fortsette på en av våre ordninære prisplaner eller avslutte kontoen. Ved avslutning av konto gjelder samme betingelser som for andre kunder hos oss.

Hvorfor Flexi?

TILBAKE TIL HJELPESIDER