Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
BLOGG infoskjermen.no

Endringer fra YouTube

Publisert 21.09.2018 av Favo

Video vises via YouTube på infoskjermene, og nå har YouTube varslet om endringer i hvordan eksterne aktører kan vise filmer fra og med 25. september.

Push-varsler for Infoskjermen Go

Publisert 28.05.2018 av Favo
page.title

Mobil-appen "Infoskjermen Go" blir brukt av stadig flere, og nå kan man også bruke push-varsling når man legger ut noe nytt! Du bestemmer selv om du vil bruke dette når du oppretter oppslaget, og brukerne av appen kan også selv velge om de vil motta disse varslingene.

- Gleder oss til samarbeid med Assist

Publisert 28.02.2018 av Favo
page.title

Assist er vår nye allierte om du trenger hjelp med utstyr for å vise Infoskjermen. Assist gir personlig oppfølging, de har god kompetanse og erfaring, og - ikke minst - de har konkurransedyktige priser. Vi gleder oss!

Oppdaterte vilkår for Infoskjermen

Publisert 08.02.2018 av Favo
page.title

Vekst i utlandet, og nye personvernregler som er på vei, GDPR, satte oss i gang med arbeid med nye vilkår. Nå er de nye vilkårene klare, og vi gleder oss over å kunne presentere dem.

Si det med emojis :punch:

Publisert 19.01.2018 av Favo

Vi kommuniserer i økende grad med smilies i ulike varianter. :joy: :weary: :innocent: Dette kan du nå også gjøre veldig mye av i "tekst&bilde"-oppslaget vårt på infoskjermen. :+1: Det krever så lite, og kan bety så mye! :heart_eyes: Ha en herlig dag videre, folkens!! :sparkles:

- Ene og alene positive erfaringer

Publisert 05.12.2017 av Favo
page.title

Assisterende rektor Andreas Mauritzson Daun har erfaring med infoskjermer fra Observatorielundens Skole. Når han nå starter i ny jobb, tar han dette med seg. PinToMind, altså Infoskjermen i Norge, ble først laget for skoler, og på norske skoler har folk benyttet seg av denne tjenesten i mange år allerede. Nå har også flere svenske skoler begynt å bruke denne løsningen for informasjonsskjermene sine.

Utdanner og inspirerer med Infoskjermen

Publisert 30.10.2017 av Favo
page.title

Aktuelle skoleemner, grubleoppgaver, sitater og merkedager kan du nå få automatisk på infoskjermene! InfoRegi tilbyr ulike pakker for å inspirere foresatte, elever og lærere i grunnskolen, og nå tilbyr de også at innholdet kan vises på infoskjermer.

NLM satser nytt på Infoskjermen

Publisert 23.10.2017 av Favo
page.title

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) har lenge brukt Infoskjermen - og nå girer de opp og satser enda hardere! Hovedkontoret hjelper og oppmuntrer flere til å bruke infoskjermer - det skal gi enda bedre informasjon i denne store organisasjonen med avdelinger og virksomheter over hele verden.

Endelig Instagram med hashtagger på infoskjermen

Publisert 25.09.2017 av Favo
page.title

Hurra!!! Nå kan vi igjen vise bilder sortert etter hashtagger i Instagram-oppslag på infoskjermen. Når du lager oppslaget velger du hvilken hashtag du vil vise bilder med, og så vil bildene oppdateres automatisk i oppslaget på infoskjermen. Dette blir bra! 🎉

Velkommen på teamet, Sara!

Publisert 07.09.2017 av Favo
page.title

Vi styrker teamet, og satser enda hardere internasjonalt, særlig i Sverige! Sara Qvint i Sverige begynte å jobbe hos oss nå i september, og vi er allerede glade for å ha henne blant oss! Vi tror dette vil gi kunde-oppfølgingen vår et stort løft!Arkiv over alle blogginnlegg