Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 250!
BLOGG infoskjermen.no

Nye Samsungskjermer med Tizen

Publisert 05.12.2016 av Favo
page.title

Samsung er i disse dager i ferd med å rulle ut neste generasjon infoskjermer. Disse bruker operativsystemet Tizen, som gir mer kraft og bedre brukervennlighet. Vi har testet skjermene og tilpasset til vår løsning!

Gi skjermen nytt liv med Asus Chromebit

Publisert 23.11.2016 av Favo
page.title

Har du en skjerm, men mangler pc? Eller har du en skjerm som bruker Windows XP? Asus Chromebit er en liten pc som kan gi nytt liv til gamle skjermer. Vi har laget vår egen player-app til Chromebit!

Sees på SETT i Lillestrøm!

Publisert 17.11.2016 av Favo
page.title

28.-29. november er vi på SETT i Lillestrøm. Vi gleder oss over at denne messen nå har kommet til Norge, og synes det er stas at de bruker infoskjermsløsningen vår på messeskjermene sine. Vi ser frem til å treffe både eksisterende og nye kunder, så kom innom oss på Stand B:21! 😃

Velkommen, Kristoffer!

Publisert 02.11.2016 av Favo
page.title

Det er utrolig kjekt å ønske Kristoffer Skuggedal velkommen i teamet vårt! Det er stas med en ny medarbeider i produktutvikling, koding, salg og support. Vi har stor tro på deg Kristoffer, og på hva vi kan få til med deg på laget!

Vis dine bilder fra Instagram - igjen

Publisert 30.09.2016 av Favo
page.title

Instagram er tilbake på infoskjermene! Vi har publisert mulighet for å lage oppslag hvor man viser egne bilder fra Instagram.

Tekst & bilde vårt nye standardoppslag

Publisert 18.08.2016 av Favo
page.title

Aldri har det vært enklere å legge ut et bilde med noen ord til! Tekst & bilde er vår nye standardoppslag! Legg ut et hyggelig bilde, velg at det skal vise bare i dag, og BOOOOM! Du trenger ikke tenke mer på det, og kan fortsette dagen i godt driv!

Instagram-pause

Publisert 03.06.2016 av Favo
page.title

Nye retningslinjer fra Instagram gjør at vi har måttet sette oppdateringen av bilder fra tjenesten på pause. Det er ikke mulig å legge til nye oppslag, og gamle oppslag vil bare vise bilder som ble publisert før 31. mai 2016.

Pinne-pc med Windows fra Asus

Publisert 20.05.2016 av Favo
page.title

«Asus PC Stick QM1» er en utfordrer til «Intel Compute Stick», som vi har testet tidligere. Forskjellene er minimale, men Asus oppleves hakket hvassere.

Nye fargerike værsymboler

Publisert 22.03.2016 av Favo
page.title

Farge på værsymbolene har vært et spørsmål vi har fått flere ganger etter vi lanserte ny layout for skjermer. Nå har vi publisert en oppdatering som gjør det mulig å velge flotte nye værsymboler i farger!

Prioritet for ekstra oppmerksomhet

Publisert 10.02.2016 av Favo
page.title

Har du et oppslag du synes er spesielt viktig? Vi har lagt ut en oppdatering som gjør det mulig å prioritere oppslag du ønsker å gi ekstra oppmerksomhet.Arkiv over alle blogginnlegg