Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
BLOGG infoskjermen.no

Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large

Publisert 18.02.2019 av Favo
page.title

Vi setter ned prisen på Flexi fra kr 1.650 til kr 1.400 og på Frivillig fra kr 1.390 til kr 1.300 eks mva pr skjerm / år. Fra neste faktura blir regningen automatisk lavere - uten at kundene trenger å gjøre noe.

Øk oppmerksomheten rundt infoskjermen din

Publisert 14.02.2019 av Favo
page.title

Varierer du innholdet som vises på infoskjermene dine? Tar du i bruk nye oppslagstyper og endrer skjermens utseende fra tid til annen, vil det være med å øke oppmerksomheten rundt infoskjermene dine!

Åpner for signalsplitter i enkelte tilfeller

Publisert 28.01.2019 av Favo

Vi legger nå til rette for bruk av signalsplitter i enkelte tilfeller hvor en har like skjermer tett plassert. Dette kan være greit for eksempel i resepsjoner hvor man ønsker å vise samme innhold på flere skjermer i nærheten av hverandre.

Detaljert pushvarsling i Infoskjermen Go!

Publisert 22.01.2019 av Favo

Pushvarslingene i mobil-appen vår, Infoskjermen Go, har akkurat blitt mye bedre! Nå får brukerne av appen mer detaljer om hva som er nytt, allerede i varselet. Deretter kan de klikke seg direkte inn til det nye innholdet i Infoskjermen Go.

Nye hjelpesider - med søkefunksjon! 🔍

Publisert 19.12.2018 av Favo

Ikke bare er infoskjermsløsningen vår lett å bruke, nå er hjelpesidene blitt enda lettere å finne frem på også, pluss at de er tilgjengelige overalt! 👌 Velg det som passer deg best, kikk gjennom kategoriene for hjelpeartikler, eller søk direkte på det du leter etter i søkefeltet!

Endringer fra YouTube

Publisert 21.09.2018 av Favo

Video vises via YouTube på infoskjermene, og nå har YouTube varslet om endringer i hvordan eksterne aktører kan vise filmer fra og med 25. september.

Push-varsler for Infoskjermen Go

Publisert 28.05.2018 av Favo
page.title

Mobil-appen "Infoskjermen Go" blir brukt av stadig flere, og nå kan man også bruke push-varsling når man legger ut noe nytt! Du bestemmer selv om du vil bruke dette når du oppretter oppslaget, og brukerne av appen kan også selv velge om de vil motta disse varslingene.

- Gleder oss til samarbeid med Assist

Publisert 28.02.2018 av Favo
page.title

Assist er vår nye allierte om du trenger hjelp med utstyr for å vise Infoskjermen. Assist gir personlig oppfølging, de har god kompetanse og erfaring, og - ikke minst - de har konkurransedyktige priser. Vi gleder oss!

Oppdaterte vilkår for Infoskjermen

Publisert 08.02.2018 av Favo
page.title

Vekst i utlandet, og nye personvernregler som er på vei, GDPR, satte oss i gang med arbeid med nye vilkår. Nå er de nye vilkårene klare, og vi gleder oss over å kunne presentere dem.

Si det med emojis :punch:

Publisert 19.01.2018 av Favo

Vi kommuniserer i økende grad med smilies i ulike varianter. :joy: :weary: :innocent: Dette kan du nå også gjøre veldig mye av i "tekst&bilde"-oppslaget vårt på infoskjermen. :+1: Det krever så lite, og kan bety så mye! :heart_eyes: Ha en herlig dag videre, folkens!! :sparkles:Arkiv over alle blogginnlegg