Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
BLOGG infoskjermen.no

TAKK for at dere anbefaler!
Nå er dere 2000 kunder!✨

Publisert 28.03.2019 av Favo
page.title

Der har vi nådd det! 2000 kunder! 🎊 Vi ønsker å benytte anledningen til å TAKKE kundene våre som i tillegg til å velge infoskjermsløsningen vår, så generøst anbefaler den til andre! Vi setter stor pris på dette, og vil for en periode gjøre dette på en helt bokstavelig måte! Les mer under om "Gi 500, Få 500" og muligheten for å vinne en 65" infoskjerm fra Samsung!

Infoskjermer på oljerigger

Publisert 19.03.2019 av Favo

Bilde-kredit: Erlend Hatteberg / Equinor

- Vi er kjempefornøyd! Enkel løsning. Fort gjort å oppdatere, og alle får det med seg, for alle ser infoskjermene! Kristian Enoksen kan sitte på kontoret i Bergen eller være på reisefot hvor som helst, og oppdatere innholdet på infoskjermene på oljeriggene Askepott og Askeladden i Nordsjøen. 😎🌊

Vær flere om administrasjonen

Publisert 07.03.2019 av Favo
page.title

Du trenger ikke å være alene! Del på oppgaven med å administrere infoskjermen, så får dere en mer oppdatert og interessant infoskjerm, på kortere tid!

Skjermløsning helt frivillig

Publisert 27.02.2019 av Favo
page.title

Mike Karlson, administrativ leder og grafisk ansvarlig i pinsemenigheten i Alingsås, Sverige, administrerer raskt og lett innholdet på kirkens informasjonsskjermer med hjelp av Infoskjermens* nettbaserte infoskjermsløsning.

Lavere priser for Flexi og Frivillig - og lansering av ny prisplan Large

Publisert 18.02.2019 av Favo
page.title

Vi setter ned prisen på Flexi fra kr 1.650 til kr 1.400 og på Frivillig fra kr 1.390 til kr 1.300 eks mva pr skjerm / år. Fra neste faktura blir regningen automatisk lavere - uten at kundene trenger å gjøre noe.

Øk oppmerksomheten rundt infoskjermen din

Publisert 14.02.2019 av Favo
page.title

Varierer du innholdet som vises på infoskjermene dine? Tar du i bruk nye oppslagstyper og endrer skjermens utseende fra tid til annen, vil det være med å øke oppmerksomheten rundt infoskjermene dine!

Åpner for signalsplitter i enkelte tilfeller

Publisert 28.01.2019 av Favo

Vi legger nå til rette for bruk av signalsplitter i enkelte tilfeller hvor en har like skjermer tett plassert. Dette kan være greit for eksempel i resepsjoner hvor man ønsker å vise samme innhold på flere skjermer i nærheten av hverandre.

Detaljert pushvarsling i Infoskjermen Go!

Publisert 22.01.2019 av Favo

Pushvarslingene i mobil-appen vår, Infoskjermen Go, har akkurat blitt mye bedre! Nå får brukerne av appen mer detaljer om hva som er nytt, allerede i varselet. Deretter kan de klikke seg direkte inn til det nye innholdet i Infoskjermen Go.

Nye hjelpesider - med søkefunksjon! 🔍

Publisert 19.12.2018 av Favo

Ikke bare er infoskjermsløsningen vår lett å bruke, nå er hjelpesidene blitt enda lettere å finne frem på også, pluss at de er tilgjengelige overalt! 👌 Velg det som passer deg best, kikk gjennom kategoriene for hjelpeartikler, eller søk direkte på det du leter etter i søkefeltet!

Endringer fra YouTube

Publisert 21.09.2018 av Favo

Video vises via YouTube på infoskjermene, og nå har YouTube varslet om endringer i hvordan eksterne aktører kan vise filmer fra og med 25. september.Arkiv over alle blogginnlegg