Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
BLOGG infoskjermen.no

Motiver til aktivitet med Strava på infoskjermen

Publisert 23.05.2017 av Favo
page.title

Både sykkel- og jogge-sesongen har startet, og det er klart at sunn helse er noe vi ønsker å oppmuntre! Bruk gjerne Strava-oppslaget på infoskjermen til å motivere til aktivitet!

Motiver til aktivitet

Vi vet alle at det å komme seg ut og få fysisk aktivitet og frisk luft har positive effekter på alle vis. Hvis dere viser Strava-oppslaget på infoskjermen med liste over aktiviteter folk i teamet har vært ute på, kan dette være med å motivere og minne folk på at dette vil de også ta del i.

La det bli et fellesprosjekt!

Hva med å lage en bedriftsklubb? Hvis dere har både syklister og løpere, kan det være en god ide å ha to ulike klubber, ettersom de på sykkel legger kilometerne bak seg lettere enn de til fots. Dere kan gjerne sette et felles mål om en distanse dere ønsker å nå til sammen i løpet av en viss periode, og følge med på hvordan dere nærmer dere og hvem som er med på å gjøre veien dit kortere.

Vis ulike statistikker i oppslaget

I oppslaget kan dere vise både distanse, tid og høydemeter, og dere kan selv bestemme hvilken av disse som skal få størst fokus. Les gjerne mer om Strava-oppslaget på hjelpesidene våre.Arkiv over alle blogginnlegg