Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
Blogg infoskjermen.no

Vis bildealbum

Publisert 06.08.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Det er enkelt å publisere flere bilder samtidig til infoskjermene. Bruk infoskjermene til å skape miljø og stemning ved å vise bilder fra f.eks. turer!

Bildealbum

Fortell med bilder hvordan ulike deler av din bedrift virker. En bedrift skal ikke være veldig stor før hver ansatt/avdeling blir opptatt med seg og sitt. Vis bilder av ulike prosessere og mennesker i din bedrift, slik at det er lettere å se den store sammenhengen.

De fleste liker å se bilde av seg selv eller noen de kjenner på en infoskjerm. Skoletur? Personalsamling? Ved å vise en bildeserie minnes seerne om det som var, og det blir et naturlig samtaleemne f.eks. i kantina.

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg